Tag: црвено предупредување

Кинески фабрики казнети поради загадување

Кинеското Министерство за заштита на животната средина соопшти дека повеќе компании ги прекршиле мерките за намалување на смогот во текот на периодот на исклучително...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот