Tag: црногорски кланови

Криминална војна за изгубени 200 килограми кокаин

Само благодарение на чиста среќа, во војната на два црногорски криминални кланови, „шкаљарски“ и „кавачки“, бројот на жртви, што намерни што случајни, во понеделникот...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот