Tag: црногорци

Охрид новогодишно резервиран до последно место

Исполнет до последно место е македонскиот бисер. Новата година во градот на светлината покрај најстарото езеро во Европа ќе ја дочекаат стотици Срби, Црногорци,...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот