Tag: Ц 14

Владо Јовановски бара Ц-4 за да почне војна во Македонија

Актерот Владо Јовановски, познат како наратор во владините реклами „Ех моја чудесна Македонијо“, на својот ФБ профил пишува дека во Македонија ќе има војна...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот