Tag: Чантурија

Чантурија нов играч на РК Прилеп

РК Прилеп добива големо засилување во името на Реваз Чантурија, кој после една сезона помината во Металург се сели во Прилеп.Грузиецот со македонски пасош...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот