Tag: Чапљина

Херцеговина ја погоди земјотрес

Земјотрес со силина од 3,3 степени по Рихтер го затресе вчера тлото во Херцеговина.Епицентарот на земјотресот бил на длабочина од два километра, осум километри...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот