Tag: чевли

Чизми кои одат со се’

Оваа сезона и понатаму се во тренд практични, топли длабоки чевли како и куси чизми кои, според зборовите на стилистите, подеднакво добро се вклопуваат...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот