Tag: Чеде Јаневски

Вардар го „угаси“ Фенер

Рапсодија во бело на „Шукру Сарачоглу“ стадионот во Истанбул. Вардар со уште една победа го елиминира Фенербахче, овој пат со 2-1, и со вкупни...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот