Tag: Чесна помош

Неважечки пасош му го спаси животот

Според најновите информации на руското Министерство за одбрана, во авионот којшто се сруши во Црно море имало 92 патници и шленови на екипажот, меѓу...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот