Tag: чешиново-облешево

МОСТ со апел до граѓаните пред референдумот

Граѓанската асоцијација МОСТ денеска ги повика граѓаните да ги проверат своите податоци во Избирачкиот список во подрачните канцеларии на Државната изборна комисија, како и...

Во Штип гласаат болните, изнемоштените лица и осудениците

Во Штип денеска во своите домови гласаат болните и изнемоштени лица за вториот круг на локалните избори. Според претседателката на ОИК-Штип, Сенка Андреева своето...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот