Tag: чешки дипломати

Москва има рок за да ја повлече одлуката за протерување на...

Чешка може да протера околу 60 членови на руската Амбасада во Прага доколку Русија до пладне не ја повлече  одлуката за протерување на чешките...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот