Tag: чингдао

Повеќе од три милиони Кинези тестирани за коронавирус за два дена...

Повеќе од три милиони Кинези се тестирани за коронавирус за два дена во деветмилионскиот град Чингдао. Кинеските власти започнаа со масовно тестирање во пристанишниот...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот