Tag: читатели

Беровската библиотека „Народна просвета“ ги прогласи најдобрите читатели за 2020 година

Беровската библиотека „Народна просвета“, која работи во состав на Домот на културата „Димитар Беровски“, ги прогласи најдобрите читатели за 2020 година и на најредовните...

Само за читатели со здраво срце

Ви пренесуваме дел од најновата колумна на Сашо Кокаланов за Призма:1. Канцеларија во седиштето на ЕУ на Небесата. Жан Омер Мари Габриел Моне, во...

Џиџи Хадид и „Вог“ се извинија за „темното“ мајско издание

Позната манекенка Џиџи Хадид и италијанското издание на „Вог“ се извинија поради насловната на мајскиот број на која позната манекенка е фотографирана со темен...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот