Tag: чудотворец

Антониот Гутереш: Не сум чудотворец

Новиот шеф на Обединетите нации Антонио Гутереш изјави денес дека тој „не е чудотворец“ и додаде дека сега се тешки времиња.Пред почетокот на првиот...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот