Tag: шанахан

Шекеринска-Шанахан: Потврдено стратешкото партнерство на САД и Северна Македонија

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска во Пентагон имаше средба со американскиот секретар за одбрана Патрик Шанахан, на која е потврдено стратешкото партнерство на САД...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот