Tag: Шардоне и шпагети карбонара”

Промоција на книгата ,,Шардоне и шпагети карбонара” од Марта Димитров

Во рамки на Фестивалот на европската литература „BookStar 2020“ вечер во кавадаречкиот Дом на културата „Иван Мазов Климе“ ќе се одржи промоција на книгата...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот