Tag: Шерлок Холмс

Се враќа грофот Дракула

Авторите на британската криминалистичка серија „Шерлок“  од 2010 година, Стивен Мофат и Марк Гејтис, повторно ги здружија силите со цел да направат нов ТВ...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот