Tag: Шефилд

Владини стипендии за постдипломски студии на колеџ во Солун

Министерството за образование и наука информира дека во тек е конкурс за доделување на 20 стипендии „Борис Трајковски“, за студии од втор циклус на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот