Tag: шешир

Шеширот на кралицата Елизабета ги запали социјалните мрежи

Британската кралица Елизабета се појави денеска во парламентот во син комплет и шешир чиј дезен многу потсетува на знамето на Европската унија, а медиумите...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот