Tag: шпионска повелба

Британија: „Големиот брат“ станува уште поголем

После повеќемесечна расправа, британскиот парламент го донесе спорниот нов закон со кој на властите – од полицијата до регулаторите за храна, противпожарните служби и...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот