Tag: шредер

Поповски до Шредер: Поддршката на слободно и професионално новинарство е одлика...

Министерот без ресор, задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност во Владата на Република Македонија, Роберт Поповски, денеска оствари средба со директорката на Европската федерација...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот