Tag: штипски универзитет

Штипскиот Универзитет потпиша договор за соработка со Универзитет во Дубаи

Ректорот на Универзитетот „Гоце Делчев“-Штип, Блажо Боев, денеска потпиша договор за соработка со претставниците од Универзитет во Дубаи.Договорот се однесува на соработката меѓу правните...

Штипскиот универзитет дел од собранието Western Balkans Alumni Association

Сања Стефанова, координаторот за меѓународна соработка на Универзитетот „Гоце Делчев“(УГД)-Штип е избрана за национален претставник во бордот на организацијата од две години и ќе...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот