Tag: џамлии

Гамбија ќе воведува гласачки ливчиња, досега се гласаше со џамлии

Локалните избори во април и мај, веројатно, ќе бидат последните на кои Гамбија ќе гласа со џамлии по одлуката да се воведат гласачки ливчиња...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот