Tag: џексон

Имотот на Мајкл Џексон повторно на продажба

Имотот на починатиот американски пејач Мајкл Џексон „Неверленд ранч“ во Калифорнија третпат е на продажба по цена од 31 милиони долари, што е за...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот