Tag: џек пот

Со милионер ЏЕК ПОТ до среќни животни приказни

Среќни и задоволни играчи се нашите цели, кон кои постојано се стремиме. Списокот на играчи со такви карактеристики, Државна видеолотарија го збогатува со двајца...

Костадинов Ристо освои рекорден милионер, џек пот во декември , вреден...

Ристо Костадинов од село Марвинци, стана сопственик на најголемиот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во месец декември 2019. Најпосакуваната МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивка на Државна Видеолотарија...

Ардијан Вучетиќ од Струмица освои милионер Џек Пот

213 милионер на Државна видеолотарија е Ардијан Вучетиќ од Струмица. Тој го освои најпосакуваниот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ на Државна видеолотарија вреден 1.235.940,00 денари.МИЛИОНЕР ЏЕК...

Богданчанецот Александар Гоцев е најновиот милионер

Дваесет и петгодишниот Александар Гоцев, студент во Германија, е најновиот сопственик на најпосакуваната Милионер џек пот добивка на Државна видеолотарија на Македонија. Неговата добивка изнесува...

140 МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ е освоен во Охрид

Добитните приказни на Државна Видео лотарија на РМ, продолжуваат со несмален интензитет и во месец септември.Најновиот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добитник е млад човек кој се радува...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот