Tag: Џенет Јелен

Промените треба да бидат умерени

Реформите спроведени после големата финансиска криза го зајакнаа финансискиот систем, а не го попречија економскиот раст, и евентуалните измени на прописите треба да бидат...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот