Tag: Џенет Џексон

Џенет Џексон стана мајка во 50 година

Американската пеачка Џенет Џексон стана мајка во 50-тата година и роди здраво машко бебе, потврди нејзиниот портпарол.Џексон и нејзиниот сопруг Висам Ел Мана бебето,...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот