Tag: џујорк тајмс

ВИДЕО: Пентагон објави снимка од потера по НЛО

Откако признаа постоење на тајна програма за истражување на неидентификувани летечки објекти (НЛО), Пентагон објави и видео од една необјаснета средба на пилот и...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот