Tag: 200 барања

Во Прилеп над 200 барања за социјална пензија, првите решенија до...

Голем е интересот за остварувањето на правото за социјална пензија во Прилеп.„Повеќе од 200 прилепчани на возраст над 65 години, за околу еден месец...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот