Tag: 427 милијарди

Затајувањето даноци го чини светот 427 милијарди долари годишно

Затајувањето даноци го чини светот околу 427 милијарди долари годишно, покажуваат објавените податоци на невладината мрежа Текс џастис нетворк (Tax Justice Network)Организацијата посочува дека...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот