Tag: Injection Moulding Prilep македонија

Анѓушев:Владата ги смета сите компании, без разлика на потеклото на капиталот,...

 Владата ќе биде посветена, ќе работи на привлекување на странски инвестиции и ќе биде нивниот најдобар партнер, рече вицепремиерот Кочо Анѓушев на свеченото отворање...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот