Автомобил паднал во Вардар кај болницата Аџибадем Систина (во живо)

Во тек е акција за извлекување на автомобил кој паднал во Вардар во близина на пешачкиот мост кај болницата Аџибадем Систина.

Екипи на Противпожарната единица и нуркачката единица при МВР
поставуваат сајли за извлекување на возилото.

Засега не се знае дали има луѓе во возилото.