ВО ФОКУСОТ

Филипче: Ако епимиолошката слика е стабилна, во ноември ќе се дозволи...

Министерот за здравство Венко Филипче вчера истакна дека ако епидемиолошката слика е добра и стабилна, на почетокот на месец ноември ќе се даде дозвола...

СВЕТ

Нуредини: Ќе се залагам да нема компромиси со заштитата на животната...

Справувањето со аерозагадувањето, унапредување на управувањето со отпадот и отпадните води, заштитата на природата и биодиверзитетот, како и обезбедувањето на чиста води за сите...

СЛЕДЕТЕ НЕ НА FACEBOOK

3,904FansLike

Груевски, Мицковски и Вељан од Речица

Национализмот е нашата форма за победа на избори, средство за стекнување моќ и контролирање на масите, тоа е нашето лудило. А, пак, патриотизмот, патриотизмот...

Избор на уредникот

КОМЕНТАРИ