Томислав Кежаровски

19425 АРТИКЛИ 0 КОМЕНТАРИ

Ах, Вилма, ах …

Во Македонија има се повеќе неправда, а се помалку правда. Многу работи покажуваат дека таа, како цел за обичнот човек, е недостижна, или во...

Избор на уредникот