Антикорупциската комисија ќе ги разгледува приговорите за изборите

LinkSense.mk

– Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) денеска во Клубот на пратеници ќе ја одржи 53. седница.

На дневен ред на седницата е постапување по доставени приговори од учесник во предизборната кампања за избори за членови на советите на општините и Советот на Град Скопје и за градоначалници на општините и за градоначалник на Град Скопје за Локални избори 2021.