Ахмети: Честитки за победата на кандидатот на ДУИ за градоначалник на Пласница

Лидерот на ДУИ Али Ахмети во објава на Фејсбук објави победа на кандидатот на неговата партија за градоначалник на Пласница, Али Јаоски, на денешните предвремени локални избори.

„Честитки за победата на кандидатот на ДУИ за градоначалник на Пласница, Али Јаоски, на предвремените локални избори во оваа општина. Оваа победа е потврда на волјата на граѓаните за поддршка на нашите правилни политики за сите граѓани“, напиша Ахмети.