Без струја делови на Кисела Вода, Сопиште, Сарај и Карпош

LinkSense.mk

Од „ЕВН Македонија“ известуваат дека денеска, меѓу 8,30 и 15,00 часот, без електрична енергија ќе останат:

– дел од корисниците од населба Усје, дел од корисниците лоцирани во околината на „Агрометал“ и „Партисервиси Лео“, како и објектот на „Мерцедес бенз“ во Усје;

– корисниците од ул.12 во село Горно Соње;

– трговските објекти пред влез на езеро Треска во село Сарај

– корисниците од ул. Невеска бр.2 и бр.4.