Бектеши ќе даде отчет за сработеното во првите 100 дена Влада

Ресорнот министер Крешник Бектеши денеска ќе даде отчет за сработеното во Министерството за економија во првите 100 дена од формирањето на Владата.

Отчетот ќе го даде на прес-конференција во Владата.