Бизарен летен хит: Розов мртовечки ковчег на дување

„За луѓето кои евентуално сакаат да проверат како e да лежат во мртовечки ковчег, канадските дизајнери Ендрју Гринбаум и Ијан Фелтон направија розов ковчег на дување, кој ова лето ќе може да се користи како душек за на плажа или, пак, како чамец.

Ендрју и Ијан велат дека со ова само сакале својата мрачна смисла за хумор да ја преточат во забавен производ. 3а некого, ова е премногу бизарно…

Цената на овој душек е 80 евра.