(ВИДЕО) Изјави на министрите Арјанит Хоџа и Александар Стијовиќ

Изјави на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа и неговиот црногорски колега Александар Стијовиќ.

 

 

 

МИА