(ВИДЕО) Костадин Ацевски гостин во Отворено на Алфа телевизија

LinkSense.mk

Видео од вчерашното гостување на пратеникот на СДСМ и коалицијата, Костадин Ацевски во Отворено студио на Алфа телевизија