Владата вечерва ќе одржи седница

Владата попладнево соопшти дека ќе  одржи седница со повеќе точки на дневен ред.

Седницата ќе започне во 18:30 часот и ќе се одржува преку видео конференциска врска.

За одлуките, како што информира владината прес-служба, ќе биде испратено соопштение.