ВМРО-ДПМНЕ: Груби и ДУИ може само да биде киднапиран пратеник, а не и да се интегрираме во ЕУ

LinkSense.mk

ДУИ и СДСМ се власт 5 години, и секоја година сме се подалеку од ЕУ.

Груби да престане да глуми Европеец, и лажно да се прикажува за некаков фактор, затоа што едининствено што преставува, е портпарол на мафијата на власт, и слуга на криминалните интереси поради кој народот на Македонија глава не може да крене.

Со Артан Груби и ДУИ може само да биде киднапиран пратеник, а не и да се интегрираме во ЕУ.

Кога Артан Груби збори за европски вредности, Европа ја боли глава.

И друг пат кога ќе говори кој каде му бил срцето, знаеме дека срцето на Артан лежи на куфер украдени пари.