(ВО ЖИВО) Прес-конференција на Бектеши, Галовеј и Паолучи

Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши, амбасадорката на Обединетото Кралство во Северна Македонија Рејчел Галовеј и шефот на канцеларијата на Светска банка во Северна Македонија, Масимилиано Паолучи.