(ВО ЖИВО) Шекеринска и Брнз на промопредавање на американска донација за Армијата

LinkSense.mk

Изјави на министерката за одбрана Радмила Шекеринска и амбасадорката на САД, Кејт Мари Брнз по примопредавање на американска донација од 1.269 автоматски пушки М-4 за потребите на Армијата на Република Северна Македонија.

https://www.facebook.com/MediumskaInformativnaAgencija/videos/1353919594993555