23 октомври, Денот на Македонската револуционерна борба неработен за сите граѓани

LinkSense.mk

Денот на Македонската револуционерна борба,  23 октомври (сабота), е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Северна Македонија им го честита Денот на Македонската револуционерна борба.