Заев и Филипче на увид на реновираниот дел на Клиниката за ортопедија на ТОАРИЛУЦ

Премиерот Зоран Заев придружуван од министерот за здравство Венко Филипче ќе направат увид на реновираното крило на Клиниката за ортопедија на Клиниката за
трауматологија, ортопедски болести, анестезија, реанимација и интензивно лекување и Ургентен центар (ТОАРИЛУЦ).

Владината прес-служба најави дека по увидот се предвидени изјави за медиумите.