Изгледот на малиот прст открива мноу за вас: Добро погледнете и научете нешто ново

LinkSense.mk

Малиот прст може да открие многу детали за вашата личност.

Овој прст е поврзан со Меркур, богот на комуникацијата и затоа открива многу за оваа област од вашиот живот.

Ако малиот прст е многу помал од другите прсти, вие сте многу чувствителна личност. Сè сфаќате лично и вашите емоции се длабоки.

Ако малиот прст е еднаков на другите прсти Вие сте личност која размислува надвор од рамката и сака да му покаже на светот кои сте навистина. Понекогаш претерувате во изливите на гнев.

Ако малиот прст е пропорционално поголем од другите Вие сте бунтовни и сакате да се разоткривате на добар или лош начин. Не сакате да бидете сами, што не е добро.

Треба да научите да се чувствувате удобно во своја кожа.