Меркел задрема додека разговараше со граѓаните

Германската канцеларка Ангела Меркел вчера учествуваше во онлајн разговори со граѓани, кога на момент задрема.

Во Германија од вчера почна серијал онлан дијалог наречен „Разговвори со канцеларката“, а замислата е Меркел да разговара со граѓаните на различни теми и тие да си ги искажат проблемите.

Додека еден Германец и се обраќаше, Меркел на кратко ја наведна главата и ги затвори очите. Таа набрзо ги отвори очите, но водителот зеде збор, а канцеларката до крајот на разговорот изгледаше уморна.

 

 

 

МИА