Обраќање на премиерот Заев на Македонскиот енергетски форум (во живо)

Обраќање на премиерот Зоран Заев на Македонскиот енергетски форум (МЕФ) 2020, што се одржува во организација на Владата, Амбасадата на САД и ЗИП Институтот.